Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

сквер на Підзамче

П'ятниця, 26 червня 2015, 18:35

У Львові відновили сквер на Підзамче за 50 тис грн

сквер на Підзамче

У рамках проекту «Ревіталізація Підзамче» у Львові відремонтували сквер на Підзамче.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сквер розташований на перехресті вулиць Б.Хмельницького-Стрімка, загальною площею 236 м кв. Тут встановили освітлення, ліквідували аварійні дерева, висадили нові зелені насадження та встановили монолавку.

Загальна вартість виконаних робіт – 50 тис грн.

«Сквер – це один із 5 проектів публічного простору, який був у нас в процесі роботи над «Ревіталізацією Підзамче». Треба було його змінити так, щоб він відновив свою функцію – притягував до себе відвідувачів», – зазначив співавтор ідеї облаштування скверу Матвій Дух.

Як повідомила координатор проекту «Ревіталізація Підзамче» Ярина Мельник, за час виконання робіт у сквері проект змінювали декілька разів. Найбільше часу зайняв огляд комісією аварійних дерев та їх ліквідація.

Зазначимо, що проект «Ревіталізація Підзамче» реалізовують Інститут міста у Львові та Інститут розвитку міст у Кракові в рамках Комплексної стратегії розвитку Львова. Проект співфінансується у рамках Польської програми допомоги заради розвитку Міністерства закордонних справ Польщі.

Нагадаємо, у рамках проекту «Ревіталізація Підзамче» у червні на вул. Хмельницького облаштували внутрішній дворик за понад 150 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.