Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Богуна

uk.wikipedia.org

Вівторок, 30 червня 2015, 10:06

У Львові хочуть зруйнувати 5 пам’яток архітектури

вул. Богуна

Львів’яни проти забудови на вул. Богуна, де позрізали вікові дерева та можуть зруйнувати 5 пам’яток архітектури.

Про це повідомляє спільнота Львівська політика на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Львові на вул. Богуна забудовник розпочав будівництво на прибудинковій території мешканців вулиці та уже позрізав дерева, які заважали будівництву.

«Отак нагло, наплювавши на корінних мешканців вул. Богуна, які криком кричать проти забудови їх прибудинкової території, заткнувши вуха і заплющивши очі, забудовник і ті, хто його покриває – влізли на ділянку Богуна,11, позрізали вікові дерева», - йдеться у повідомленні.

Відтак, мешканці вул. Богуна написали звернення до мера Львова Садового, голови Франківської районної адміністрації Руслана Кандибора та депутата округу Романа Плахтія з проханням зустрітися з мешканцями та обговорити ситуацію стосовно забудови.

«Шановні можновладці, мешканці будинків, що оточують земельну ділянку вул.Богуна, 11 наполегливо запрошують вас на зустріч з мешканцями, яка відбудеться завтра 30 червня 2015 р. о 9:00 год. У випадку ігнорування цього нашого звернення, ми будемо змушені перекрити рух трамваю №9 на залізничний вокзал. Під загрозою руйнування 5 пам’яток архітектури та 2 будинки, що належать до цінної забудови і до того всього ми в цих будинках проживаємо», - йдеться у зверненні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.