Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

НАТО

patrioty.org.ua

Середа, 1 липня 2015, 13:49

Україна ратифікувала 2 угоди з НАТО

НАТО

Верховна Рада ратифікувала дві угоди з НАТО про співпрацю та щодо підтримки.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні, 1 липня, Верховна Рада ратифікувала меморандум про співпрацю з НАТО та угоду щодо підтримки та постачання.

Як пояснив заступник міністра оборони з питань євроінтеграції Ігор Долгов, ратифікація угоди щодо постачання зумовлена тим, що положеннями угоди оподаткування, митні платежі та привілеї персоналу НАТО здійснюються за іншими правилами ніж ті, що визначені законодавством України.

Угодою визначаються основні принципи співробітництва для підтримки України за конкретними напрямами, у тому числі щодо постачання, технічного обслуговування, закупівлі товарів і послуг, транспортування, технічної допомоги та реалізації проектів Трастового фонду НАТО.

Також депутати ратифікували меморандум про домовленість між урядом України та НАТО з питань зв'язку та інформації. Меморандум був підписаний 24 квітня 2015 року в Брюсселі.

Нагадаємо, Міноборони здійснюватиме закупівлю та забезпечення українських військових якісними засобами захисту буде здійснюватись за стандартами НАТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.