Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підписання Меморандуму

Середа, 1 липня 2015, 14:33

У спільних навчаннях НАТО з ДСНС України візмуть участь 800 чоловік

підписання Меморандуму

Спільні міжнародні навчання ДСНС України та НАТО із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій UKRAINE-2015 відбудуться у вересні у складі 800 чоловік.

Сьогодні, 1 липня, відбулася заключна конференція щодо спільного міжнародного навчання ДСНС та Євроатлантичного координаційного центру з реагування на надзвичайні ситуації цивільного характеру з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій UKRAINE-2015.

Навчання проводяться в рамках виконання річної національної програми співробітництва України-НАТО на 2015 рік.

Учасники навчань: рятувальники ДСНС, представники країн-членів НАТО, представники місцевих органів влади Львівщини та фахівці Мінастерства охорони здоров'я.

«У навчаннях візьмуть участь близько 800 чоловік, також буде залучення авіації. Підписаний меморандум визначає статут, принципи, порядок проведення навчань та всі основні питання, які пов'язані зїх підготовкою. Навчання проводитимуться на території Львівщини, а саме на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ ЗСУ», – зазначив директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Григорій Марченко

У травні стало відомо, що у з 21–35 вересня на Львівщині відбудуться спільні міжнародні навчання ДСНС України та НАТО із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.