Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

оздоровлення дітей

zhitomir.info

Четвер, 2 липня 2015, 09:32

На Львівщині через отруєння до лікарні потрапили уже 24 дитини

оздоровлення дітей

У Сколівському районі внаслідок харчового отруєння на дитячій туристичній базі "Карпати" було госпіталізовано 25 осіб, з них 24 – діти.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вночі 30 червня та протягом 1 липня 2015 року у інфекційне відділення Сколівської ЦРЛ з попереднім діагнозом – "гостра кишкова інфекція", "гастроентереколіт невстановленої етіології" було госпіталізовано 25 осіб, з них 24 дітей віком 10-16 років, які відпочивали в дитячій туристичній базі "Карпати" у селі Кам’янка Сколівського району.

Станом на 06:00 год. 2 липня в інфекційному відділенні лікарні в стані середнього та легкого ступеню важкості перебуває 22 дитини (3 особи 1 липня виписані на вимогу).

Нагадаємо, вчора з діагнозом "харчове отруєння" госпіталізували 19 дітей. Також 1 липня правоохоронці розпочали розслідування щодо масового отруєння дітей у таборі "Карпати".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.