Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

квест-кімната "Психіатричного відділення"

pivdennij.com

П'ятниця, 3 липня 2015, 18:11

У Львові відкрили нову квест-кімнату «Психіатричне відділення»

квест-кімната "Психіатричного відділення"

У торгово-розважальному комплексі «Південний» відкрили нову квест-кімнату «Психіатричне відділення».

Про це повідомила прес-служба ТВК «Південний».

Нова квест-кімната запрацювала під брендом ExitGame, компанії, якавідома цікавістю своїх квестів.

Організатори ретельно підбирають на придумують сценарії для своїх кімнат. Бренд представлений у Києві, Львові, Одесі, Харкові, Тернополі.

«Минулого року в Україні почала набирати обертів популярність серед нового виду розваг – квест-кімнат. Звичайна, на перший погляд, гра заполонила більшість міст України немов гарячка. Київ, Одеса, Харків, Львів, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ, де б Ви не були завжди зможете знайти нерозгадані головоломки, загадки та секрети», – йдеться у повідомленні.

Кімната працюватиме з понеділка до неділі з 11:00  до 23:00 год. За сценарієм «Психіатричного відділення», потрібно покинути психіатричне відділення разом з іншими заручниками, яких насильно утримує таємна організація, за 60 хв.

«Згадайте усім Вам нашумілу гру «Форт Боярд». Чи не кожному з Вас хотілося бути учасником та героєм цієї гри? Квест-кімнати – це молодший брат відомої гри. Відтепер кожен, хто збере команду у складі мінімум 2 та максимум 5 чоловік зможе випробувати свій інтелект, кмітливість, логіку та вміння працювати в команді», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, наразі у Львові, крім «Психіатричного відділення», на території «Південного» працює ще й кімната «Підпільна лабораторія», яку відкрили у березні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.