Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Жукровський

П'ятниця, 10 липня 2015, 14:21

Наступного тижня стане відоме ім'я нового начальника ГТУ юстиції у Львівській області, – Жукровський

Ярослав Жукровський

В.о начальника ГТУ юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський повідомив про участь у конкурсі на заміщення посади начальника львівської юстиції.

Сьогодні, 10 липня, відбулась прес-конференція в.о. начальника головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослава Жукровського.

«Цього тижня у Міністерстві Юстиції був проведений конкурс на заміщення посади начальника управління юстиції Львівської області. На конкурс було подано 7 заявок, але на момент прходження тестування у конкурсі взяли участь лише 2 осіб. Наразі міністр юстиції обиратиме переможця між мною та Василем Зайцем. Інших претендентів на посаду немає. Міністр юстиції повідомив, що призначати начальника треба вже зараз, а не після закінчення мого випробного терміну, який мав тривати 6 місяців. Перший етап конкурсу закінчився, тому чекаємо на результати», – повідомив Жукровський.

За його словами, за 2 місяці його роботи на посаді в.о. ГТУ юстиції у львівській області, було звільнено більше 40 держслужбовців. 

Детальний звіт в.о. планує провести з нагоди 100 днів з дня призначення на посаду начальника ГТУ юстиції.

«Ми розпочали кампанію, яка називається – «Юстиція відкрита для людей». Люди можуть писати до нас на електронну адресу, або телефонувати безпосередньо мені на мобільний телефон. Таким чином, в мене завжди є найсвіжіша інформація про ті чи інші порушення. В день маю близько 20 дзвінків з конкретними проблемами», – розповів Ярослав Жукровський.

Також в.о ГТУ повідомив, що незабаром буде створена громадська комісія при львівській юстиції, яка також займатиметься питаннями кадрової політики в управлінні

«За два місяці з початку свого призначення, в ГТУ розпочалась робота стосовно кадрових питань. Як я зазначав під час свого приставлення, базовим принципом є професійність, тому за 2 місяці у Львівській юстиції було звільнено більше ніж 40 державних службовців» – зазначив Жукровський.

Так, за словами Ярослава Жукровського, за 2 останні місяці з посад держслужбовців звільнено начальника відділа реєстрації речових прав на нерухоме майно обласного управління Юськіва Святослава, керівник реєстраційної служби Львова Ігор Салюк, начальник відділу речових прав Курило Надія.

Нагадаємо, що у квітні поточного року Міністерство юстиції не визнало результати конкурсу на начальника управління юстиції у Львівській області, відтак призначило виконуючого обов'язки Ярослава Жукровського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.