Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська ода

Неділя, 12 липня 2015, 20:40

Правий сектор поспілкується з Синюткою

львівська ода

Правий сектор у Львові продовжує безстрокову акцію протесту під стінами Львівської ОДА та чекає на звільнення Авакова з посади міністра внутрішніх справ.

Про це Варіантам повідомив координатор ПС у Львові Володимир Лазор.

На питання, чи буде у понеділок допущено голову Львівської ОДА Олега Синютки до приміщення адміністрації, Володимир Лазор відповів: "Завтра буде завтра. Зараз я нічого не можу сказати."

Координатор ПС у Львові зауважив, що протестувальники можуть знаходитись під стінами Львівської ОДА не цілодобово, але акція залишається безстроковою.
 
"Ми вимагаємо покарати тих, хто винен в контрабанді, а саме: Медведчука, депутата Ланьо, тому що саме він винен у цих провокаціях. Необхідно розібратися в тому, куди йшли гроші від контрабанди. За нашою інформацією - вони фінансували сепаратизм в Україні, зокрема, на Закарпатті. Ми вимагаємо відставки Авакова, відставки всього керуючого апарату МВС у Закарпатській області" - повідомив Володимир Лазор.
 
Зараз під біля приміщення Львівської ОДА знаходиться близько 30 представників Правого сектора.
 
"Час революційних змін не закінчився. Нажаль, у нас далі розгортається реставрація олігархічної системи правління, можливо, поглиблюється навіть більше, ніж за часів Януковича", - повідомив координатор ПС у Львові Лазор.
 
Нагадаємо, 13 липня Правий сектор розпочав акцію протесту під стінами Львівської ОДА. Приводом для протесту стали події в Мукачево, де відбулась перестрілка між членами ПС та правоохоронцями. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.