Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

міліція розслідує вибухи у львові

гу мвс у львівській області

Вівторок, 14 липня 2015, 12:38

Міліція кваліфікувала вибухи у Львові як теракти

міліція розслідує вибухи у львові

За фактом вибухів у Львові відкрито кримінальне провадження за статтею «терористичний акт». 

Про це повідомила прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області. 

 За фактом вибухів відкрито кримінальне провадження за статтею «терористичний акт».

"На двох дільничних пунктах міліції у Шевченківському районі пролунали вибухи, у результаті яких двоє правоохоронців отримали важкі поранення і у цей час лікарі рятують їхні життя. Це звичайні дільничні інспектори міліції – 24-річний чоловік та 31-річна жінка, котра сама виховує маленьку доньку", - йдеться у зверненні Дмитра Загарії до львів'ян.

Міліція просить мешканців Львові негайно повідомляти правоохоронців на лінію 102 про будь-які виявлені підозрілі предмети.

Нагадаємо, сьогодні вранці пролунали два вибухи на дільничних пунктах міліції у м. Львів за адресами: вул. Юрія Липи, 45 та вул. Плугова, 8. На місцях події працюють слідчо-оперативні групи. На місці події знайдено запобіжна скоба від гранати РГД-5.

Під час цих подій отримали поранення два дільничних інспектора, зокрема – жінка. Ступінь важкості поранень встановлюється. Міліція запевняє, що даватиме рішучу відсіч усім подібним злочинним проявам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.