Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

прес-служба управління МВС на Львівській залізниці

П'ятниця, 17 липня 2015, 12:49

На Львівщині розслідуватимуть загибель двох працівників Державної екоінспекції

дтп

Держгірпромнагляд розслідуватиме нещасний випадок зі смертельними наслідками з працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Держгірпромнагляду

"08 липня 2015 року стався груповий нещасний випадок зі смертельними наслідками з працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області – начальником відділу оперативного контролю та двома головними спеціалістами відділу оперативного контролю", – йдеться у повідомленні.

Під час виконання службових обов'язків відбулося зіткнення автомобіля з локомотивом на залізничному переїзді в с. Гірне Стрийського р-ну.

Внаслідок цього, начальник відділу оперативного контролю та один з головних спеціалістів відділу загинули. Інший головний спеціаліст відділу оперативного контролю отримав травми голови та тіла і знаходиться у лікарні. 

Призначено спеціальне розслідування вищенаведеного нещасного випадку комісією територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області за дорученням Держгірпромнагляду України від 10.07.2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.