Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мобілізація

galka.if.ua

Неділя, 19 липня 2015, 12:29

Двох військових комісарів Львівщин покарано гауптвахтою за невиконання плану мобілізації

мобілізація

Суд визнав винними на відправив на гауптвахту двох військових комісарів, які внаслідок недбалого ставлення до військової служби, не забезпечили повною мірою виконання поставлених завдань під час проведення п’ятої черги часткової мобілізації.  

Про це повідомила прес-служба Військової прокуратури Львівського гарнізону. 

16 липня військові комісари поміщені на гауптвахту Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку для відбування вказаного покарання, сказано у повідомленні.

Військовою прокуратурою Львівського гарнізону Західного регіону України складено протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст. 172-15 Кодексу України про адміністративні правопорушення, стосовно двох районних військових комісарів Львівщини, які, внаслідок недбалого ставлення до військової служби, не забезпечили повною мірою виконання поставлених завдань під час проведення п’ятої черги часткової мобілізації.

За результатами розгляду протоколів судом, військові комісари визнані винними і на них накладено адміністративне стягнення у вигляді арешту з утриманням на гауптвахті строком на 6 та 7 діб відповідно, сказано у повідомленні. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.