Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ITF LION CUP

Понеділок, 20 липня 2015, 09:39

ITF LION CUP відбувається у Львові

ITF LION CUP

У неділю, 19 липня, у Львові стартував міжнародний турнір року четвертої категорії ITF LION CUP, участь у якому беруть спортсмени з 22 країн світу до 18 років.

ПРо це повідомили організатори турніру. 

Сьогодні изначаться восьмеро щасливчиків, які через сито кваліфікації пройдуть до основної сітки турніру. Змагання основного раунду розпочнуться у вівторок, 21 липня.

В одичному розряді хлопців сито кваліфікації не змогли подолати усі львів’яни: Ярослав Сокирка, Святослав Ільницький, Василь Хомин, Дмитро Явір, Захар Кривошия, Олександр Ях та Денис Стефоненко. Ці матчі підтвердили факт, що цей вік, а саме до 18 років, не є найкращим серед львівських тенісистів.

У львівських дівчат справи кращі, аніж у хлопців. До останнього матчу у кваліфікації пробилися одразу дві львів’янки: Анна Нападій та Марія Скиба (на фото). У разі перемоги у сьогоднішньому матчі обоє дівчат гратимуть в основній сітці престижного турніру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.