Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Борислав

borislav.org.ua

Середа, 22 липня 2015, 17:25

Проблеми з водопостачанням в Бориславі вирішуватиме ЛОДА

Борислав

Львівська облдержадміністрація відтепер контролюватиме ремонт доріг, водопостачання, благоустрій у Бориславі.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами заступника голови Львівської ОДА Ірини Гримак, через бездіяльність місцевих чиновників зараз Борислав опинився на межі катастрофи. 

"Разом із громадою нам вдалось змусити міську владу взятись за виконання своїх прямих обов’язків. І на сьогодні ми у щоденному режимі контролюємо вирішення проблем міста", - зазначила Ірина Гримак.

Наразі у Бориславі розпочали ремонт центральної дороги, яка сполучає місто із Східницею та опрацьовується питання щодо відновлення мосту, зруйнованого під час повені у 2008 році.

Щодо проблеми із водопостачання міста, то зараз, як розповіла Ірина Гримак, напрацьовуються механізми для вирішення цього питання та триває оптимізація роботи КП "Бориславводоканал".

Нагадаємо, нещодавно голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив направити до Борислава  представників провоохороннних органів для того, щоб перевірити ситуацію довкола бездіяльності місцевих чиновників.

Також 5 червня було розпочато розслідування посадовців КП "Бориславводоканал" за фактами умисного зловживання службовим становищем. А напередодні мешканці Борислава перекрили дорогу у напрямку до Східниці через відсутність водопостачання у місті.

Від початку року у Бориславі і селищі Східниця кілька разів припиняли подачу воду через заборгованість КП "Бориславводоканал" за спожиту електроенергію у розмірі 290 тис. грн. перед ПАТ "Львівобленерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.