Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

консесийна дорога

gazeta.ua

Субота, 25 липня 2015, 11:57

Дві компанії хочуть будувати концесійну дорогу Львів-Краковець

консесийна дорога

Конкурсні заявки на будівництво концесійної дороги Львів-Краковець подали дві компанії: український консорціум «Консеційні Транспортні Магістралі» та французької «BOUYGUES». 

Про це повідомила прес-служба Укравтодору. 

Укравтодор перевіріть спроможність компаній брати участь у конкурсі протягом 45 днів. Після чого вони будуть запрошені отримати конкурсну документацію для надання Укравтодору своїх фінансових та технічних пропозицій. 

Оцінювання фінансових моделей, технічних пропозицій та опрацювання проекту концесійного договору відбуватиметься у супроводі експертів компаній High Point Rendel та Jurimex.

Наступне засідання Конкурсної комісії для прийняття рішення про допуск до участі у конкурсі відповідних претендентів та вручення їм конкурсної документації відбудеться вже за декілька тижнів. 

За вимогами норм українського законодавства концесійний конкурс триватиме ще 6 місяців, а будівництво магістралі близько 4 років.

Ім’я переможця буде оприлюднене у січні 2016, після чого буде розпочато процес узгодження концесійного договору, його підписання, а також фінансове закриття, тобто залучення концесіонером коштів в необхідному обсязі у встановлений строк.

Нагадаємо, концесійна дорога проходитиме за напрямком Львів-Краковець, що сполучатиме Міжнародний автомобільний пункт пропуску «Корчова-Краковець» із м. Львів, що розташовані на міжнародному коридорі TEМ-T III (Дрезден – Вроцлав – Львів – Київ), в об’їзд населених пунктів Наконечне, Наконечне 2, Яворів, Івано-Франкове та Львів (північний об’їзд) і будуватиметься відповідно до технічної категорії 1а (4 смуги руху).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.