Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

податкова у Львові

mistoproekt.com.ua

Понеділок, 27 липня 2015, 11:21

Насіров вирішив позбавитися від контрабанди на митниці за 100 днів

податкова у Львові

В Одеській області стартує експеримент податківців з подолання контрабанди на митницях за 100 днів.  

Про це повідомила прес-служба Державної фіскальної служби України.

Як зазначив зазначив голова ДФС Роман Насіров під час спільної прес-конференції з головою Одеської ОДА Михайлом Саакашвілі, боротьба з контрабандою є одним із основних завдань, які стоять перед фіскальною службою.

Відтак, Одеська область стане однією з перших областей, де впроваджуватиметься такий проект. перевірки стосуватимуться у першу чергу нелегального імпорту, фіктивного податкового кредиту, компаній, які експортують зерно та не повертають валютну виручку у державу.

Крім того, фіскальна служба у тісній співпраці з місцевою владою запроваджуватиме спеціальні додаткові проекти стосовно підвищення ефективності збору податків до місцевих бюджетів. 

«Ми ставимо перед собою чіткий план протягом 100 днів перемогти контрабанду на митниці. Для України це форпост. Якщо існує контрабанда в Одесі, це позначається на економіці, на неможливості рівних умов для чесної конкуренції. Такі ж прояви є і на західному кордоні. Ми будемо виводити сервіс на новий рівень. Вже до кінця цього року ми прагнемо створити нові умови для митного оформлення вантажів в Одеському регіоні», - підкреслив Роман Насіров.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.