Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Підписання меморандуму

прес-служба Львівської ОДА

Вівторок, 28 липня 2015, 11:11

Австралійці допомагатимуть з газифікацією вугілля в Україні

Підписання меморандуму

У Києві підписали документ про початок підготовки українсько-австралійського проекту підземної газифікації вугілля в Україні, зокрема і на Львівщини.

Про це повідомиляє прес-служба Львівської ОДА.

Документ передбачає початок підготовки українсько-австралійського проекту підземної газифікації вугілля в Україні.

Роботу над проектом підготовки проводитимуть компанії «Linc Energ LTD» та «Bond Bros Contrating Pty Limited» (Астралія) спільно з Міністерством енергетики та вугільної промисловості України.

«Ми зробимо все від себе залежне, щоб цей проект реалізувався. Я вірю, що це є перший Меморандум з Австралією, сподіваємося розширити нашу співпрацю в інші сфери енергетики»,- зазначив Перший заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігор Мартиненков.

«Меморандум – це реальний перший крок наших робочих взаємин між нашими країнами у сфері енергетики. Цей проект відкриває шлях до енергетичної незалежності України», - зазначив голова правління «Linc Energy LTD» Пітер Бонд.

Нагадаємо, що розробка зазначеного проекту здійснюється у розвиток домовленостей, досягнутих за результатам візиту Президента України Петра Порошенка до Австралії 10-13 грудня 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.