Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Шегині

sfs.gov.ua/

Четвер, 30 липня 2015, 12:42

У «Шегині» проведуть експеремент з ліквідації черг у пункті пропуску

Шегині

Львівські митники контролюватимуть виїзд з України в єдиному приміщенні за принципом однієї зупинки.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Експериментом також передбачено виділення додаткової смуги руху та за  потреби, перерозподіл особового складу.

Провести цей експеремент вирішили в. о. начальника Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук та начальник Західного регіонального управління ДПСУ Володимир Плешко під час зустрічі у пункті пропуску «Шегині».

В. о. начальника митниці зазначив, що  б

"Бувають штатні ситуації, коли можливе накопичення транспортних засобів: літній період відпусток, передсвяткові дні, порушення роботи електричних та комп’ютерних мереж. Водночас тривале очікування на перетин кордону є неприпустимим явищем, про що свідчать звернення громадян на сервіс «Пульс», публікації в ЗМІ", - зазначив Левко Прокіпчук.

Тож задля усунення черг прикордонники та митники пропонують перетинати сусідні пункти пропуску, де немає черг, для чого роздають спеціальні буклети, інформацію про час очікування розміщено на сторінці «Західний кордон» у Фейсбуці. Також спільно з Львівською ОДА вирішується питання щодо встановлення інформаційних стендів на виїзді зі Львова про стан черг у пунктах пропуску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.