Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

конкурс на посаду начальника ДФС

Четвер, 30 липня 2015, 17:39

У Львові проходить конкурс на посаду начальника ДФС

конкурс на посаду начальника ДФС

До Львова прибула київська комісія для проведення публічного конкурсу на посаду голови ДФС у Львівській області, на яку претендують 16 осіб. 

Сьогодні, 30 липня, у Львові відбувся публічний конкурс на посаду голови Державної фіскальної служби у Львівській області.

ДФС отримала документи на участь у конкурсі від 16 кандидатів: Горбач В. В., Гринько І. В., Данілін С. В., Дума В. Р., Каспрук Ю. В., Комарницький Б. М., Кондра О. Я., Коропецький М. М., Крупчак Н. В., Лемішовський В. І., Лень О. С., Ліщинська О. Л., Паробок Д. О., Фіщук П. М., Шайнер М. В.

Кожен з претендентів на крісло начальника ДФС має можливість виступу перед комісією та громадскістю з поясненням цілей та задач, які планує виконати на конкурсній посаді. Пристутні на публічному конкурсі мають змогу задати питання майбутньому голові ДФС.

По завершенні роботи конкурсна комісія в закритому режимі обговорить свої враження та проголосує за найкращого претендента на посаду начальника ДФС.

«Сьогодні у нас буде активна робота, а найголовніше, аби вона закінчилася результативно, щоб вона закінчилась вибором кандидата, якого ми будемо рекомендувати призначити головою фіскальної служби на Львівщині», – повідомила голова конкурсної комісії, директор департаменту податкового та митного аудиту ДФС України Наталія Рубан.

Нагадаємо, на початку липня львівські громадські організації повідомили, що вимагатимуть звільнення голови ДФС Романа Насірова, якщо у найкоротші терміни не буде проведений конкурс на посаду керівника львівської ДФС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.