Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Роман Насіров

Четвер, 9 липня 2015, 13:57

Львівські активісти виступатимуть за звільнення Насірова

Роман Насіров

Громадські організації Львова вимагатимуть звільнення голови ДФС Романа Насірова, якщо не відбудеться новий конкурс на керівника львівської податкової.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

8 липня, у Львівській ОДА відбувся круглий стіл щодо призначення керівника Державної фіскальної служби у Львівській області.

Громадські активісти вкотре наголосили, що уже понад рік на Львівщині відсутній керівник ДФС, а їх думку та позицю щодо призначення очільника служби у Києві ігнорують.

"Як відомо, в області проведено відкритий конкурс на посаду начальника ДФС, за результатами якого висунуто дві кандидатури. Тому просимо голову ДФС України пояснити, чому  немає призначення, натомість оголошується про проведення нікому незрозумілого нового конкурсу", – зазначають активісти.

Натомість перший заступник голови ОДА Ростислав Замлинський підтвердив, що Львівська ОДА не подасть неузгодженої із громадськістю кандидатури на очільника ДФС у Львівській області.

Відтак, активісти наголосили, що у випадку непризначення керівника фіскальної служби за результатами публічного, якщо відбуватиметься, нового конкурсу, вони звернуться до присутніх народних депутатів з ініціативою розпочати збір підписів за звільнення Романа Насірова зі займаної посади голови ДФС.

Нагадаємо, 7 липня голова Львівської ОДА Олег Синютка не погодив кандидатуру на посаду начальника ДФС Львівської області, запропоновану начальником ДФС Романом Насіровим.

Зазначимо, що з 10 червня громадські активісти, обурені зволіканням оголошення конкурсу на посаду голоси ДФС Львівщини, розпочали чергування під податковою на вул. Стрийській у Львові. Їхньою вимогою було якнайшвидше призначити керівника ДФС Львівщини. Також підтримав громадських активістів Комітет підприємців Львівщини, який звернувся до керівницитва ДФС України з проханням оголосити результати конкурсу на посаду начальника ГУ ДФС у Львівській області. 

А 11 червня уже Синютка звернувся до Насірова щодо призначення керівника податкової на Львівщині до 16 червня. ГО Львова повідомили, що саме з 16 червня розпочнуть блокувати приміщення податкової, якщо не буде ніяких дій з боку керівництва ДФС України.

Відтак наступного дня, коли активісти на цілий день заморозили роботу податкової, у ДФС пообіцяли, що нового очільника податкової Львівщини предсталять у найближчі два тижні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.