Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Вівторок, 3 липня 2012, 14:52

Із 1 липня у львівському електротранспорті контролери працюють з охороною

З 1 липня у Львові контролери у трамваях та тролейбусах почали працювати з охороною – працівниками агентства безпеки «Тайфун». Про це повідомив сьогодні на брифінгу начальник служби контролю Львівського комунального підприємства «Львівелектротранс» Андрій Король.

«Основне завдання працівників Тайфуна - слідкувати за порядком, охороняти контролера, бо різні пасажири бувають, по-різному ставляться до контролю. Присутність працівника у формі дисциплінує пасажира і легше працювати, особливо ввечері», - пояснив Андрій Король.

Помічник директора львівського відділення агентства безпеки «Тайфун» Олег Кугенєв додав, що охоронці не мають права застосовувати фізичну силу до пасажирів без квитків, котрі відмовляються заплатити штраф, нецензурно висловлюються або ж б'ють контролера. Тайфунівці намагаються заспокоїти таких осіб, провівши з ними розмову, тобто можна сказати, виконують функцію психолога. Якщо вистачає розмови, то на перший раз порушника відпускають, якщо ж пасажир поводиться агресивно, то можуть викликати оперативну машину і відправити в міліцію.

Охоронці працюють щоденно у дві зміни. Протягом дня залучається близько 16-18 тайфунівців. Співпраця агентства безпеки «Тайфун» та «Львівелектротрансу» триватиме до кінця місяця. А далі, розглянувши всі за і проти такого експерименту, вирішуватимуть, чи продовжувати співпрацю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.