Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

авіарейси до Мексики

П'ятниця, 31 липня 2015, 11:57

У аепорорті Львів може з'явитися рейс до курортів Мексики

авіарейси до Мексики

У рамках співпраці між Львовом та Мексикою можуть запровадити прямий авіарейс зі Львова до найбільших куротних міст Мексики.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

30 липня голова Львівської обласної ради Петро Колодій зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом Мексики в Україні Марією Луїсою Беатріс Лопес Гаргальйо щодо налагодженню тісної співпраці між Львовом та містами Мексики.

За словами посла, Мексика прагне розвинути співпрацю з Україною, особливо у сфері торгівлі та туризму.

«Оскільки впродовж останніх років потік туристів до Мексики дуже зменшився, наша країна зацікавлена відкрити мексиканський туризм для українців», – повідомила Марія Гаргальйо.

Сьогодні аеропорт Львів, як нагадав Петро Колодій, отримав «Відкрите небо», а це дає підстави відкрити авіарейс зі Львова до туристично-курортних місць Мексики, що однозначно сприятиме туристичній та економічній промоції обох держав.

«Львівська область має досить сприятливі умови для залучення іноземних інвестицій. Зокрема, минулого року Львівщина здобула перше місце у рейтингу інвестиційно привабливих регіонів України», – зазначив Петро Колодій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.