Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський клінічний госпіталь

dpsu.gov.ua

П'ятниця, 31 липня 2015, 16:38

У Львові встановили сучасний рентгенапарат за 2,5 млн грн

Львівський клінічний госпіталь

У Львівському клінічному госпіталі відкрили сучасне рентгенологічне відділення.

Про це повідомила прес-служба Західного управління Державної прикордонної служби України.

 Сьогодні, 31 липня, у Львівському клінічному госпіталі Державної прикордонної служби відкрили рентгенологічне відділення.

«Досі в медичному закладі використовували рентгенапарат «Ауто-універсіс-15», 1986 року випуску. Та в сучасних умовах ця техніка не тільки морально, але й ресурсно застаріла. Вирішити проблему вдалося завдяки співпраці прикордонного госпіталя з метрополією Львівської архидицезії Римо-Католицької церкви, благодійним фондом «Лицарі Колумба» та благодійним фондом «Підгорецький замок». Вони, в якості гуманітарної допомоги, подарували на потреби госпіталю рентгенологічний апарат із Австрії 2006 року випуску», - повідомили у прикордонній службі.

Апарат дозволяє проводити рентгенологічні види обстежень на ділянках органів грудної клітки, черевної порожнини, черепу, хребта, кінцівок. А його вартість становить близько 2,5 млн грн.

Також біля приймального відділення госпіталя відбулася передача благодійного реанімаційного автомобіля «Мерседес» у зону АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.