Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

продукти харчування

galychyna.info

Вівторок, 4 серпня 2015, 12:14

На Львівщині до списку найдешевших продуктів увійшли картопля та буряк

продукти харчування

На Львівщині найнижчі ціни в країні на гречку, картоплю та буряк, а найвищі – на м'ясо та макарони.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У Львівській області за даними моніторингу цін станом на 30 липня нижчими за середні, порівняно з іншими регіонами України, були ціни на 13 із 25 основних споживчих товарів.

 

Зокрема, найнижчими є ціни на крупу гречану, сметану та масло вершкове жирністю 72-73% (1 місце – найнижча ціна по Україні), буряк (2 місце), картоплю (3 місце), сир м’який жирністю 9% (4 місце), капусту (6-7 місце), рис (7 місце), хліб з борошна 1гатунку та хліб житній, житньо-пшеничний, цукор (10 місце), свинину та сало (14 місце).

Вищими за середні по Україні є ціни на 12 товарів: птицю (13 місце), яловичину (16 місце), яйце куряче (17 місце), моркву (18 місце), макаронні вироби (19 місце), цибулю (22 місце), молоко жирністю 2,5%, олію соняшникову та дизпальне (23 місце), ковбасу варену І гатунку та бензин марки А-95 (24 місце), борошно пшеничне вищого гатунку (25 місце).

Нагадаємо, на початку липня Львівщина лідирувала серед областей України за найнижчими цінами лише на крупу гречану та масло вершкове, а в середині місяця до списку найдешевших продуктів добавилася сметана.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.