Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

tsn.ua

Вівторок, 4 серпня 2015, 13:37

З серпня продовжено поїзд Івано-Франківськ – Дніпропетровськ

Львівська залізниця

З 6 серпня поїзд Івано-Франківськ – Дніпропетровськ курсуватиме до Новоолексіївки.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

З 6 серпня маршрут поїзда № 232/231 Івано-Франківськ – Дніпропетровськ подовжено до нової кінцевої станції – Новоолексіївки.

Як повідомили в Укрзалізниці, це зроблено для того, щоб з’єднати зручним маршрутом Західну Україну та узбережжя Азовського моря.

Відтак, з 6 серпня поїзд № 231/232 Новоолексіївка – Івано-Франківськ вирушатиме з Новоолексіївки о 10:10 год у парні числа і прибуватиме до Івано-Франківська о 13:24 год наступного дня. Зворотно відправлятиметься з Івано-Франківська з 7 серпня о 15:31 год у непарні числа, прибуватиме до Новоолексіївки о 17:50 год.

Новим залізничним маршрутом зможуть користуватися мешканці: Галича, Львова, Бродів, Радивилова, Дубна, Здолбунова, Шепетівки, Бердичева, Козятина, Миронівки, Сміли, Знам’янки, Олександрії, П’ятихаток, Дніпродзержинська, Дніпропетровська, Синельникового, Запоріжжя, Мелітополя, Тащенака, Акимівки, Сокологірного.

Нагадаємо, з 1 серпня Укрзалізниця призначила додатковий поїзд Одеса – Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.