Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

атомний вибух

interfax.ru

Вівторок, 4 серпня 2015, 17:07

Львівський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення придбав швейцарське обладнання

атомний вибух

Львівським обласним спеціалізованим диспансером радіаційного захисту населення придбано за бюджетні кошти сучасний автоматичний біохімічний аналізатор Cobas 111 виробництва Швейцарії.

Про це Варіантам повідомили у департаменті охорони здоров'я Львівської ОДА.

Цей аналізатор призначений для невеликих лабораторій, розрахований для проведення вимірювань з клінічної хімії в сироватці крові, плазмі крові, сечі та цільній крові, а також для визначення параметрів електролітів. Простий в експлуатації, забезпечений високоякісними реагентами. Розрахований на середню загрузку 10 – 50 пацієнтів в день. Продуктивність аналізатора — від 60 до 85 фотометричних тестів за годину. Виконує більше 140 різноманітних досліджень по клінічній хімії (включаючи HbА1с, високочутливий С-реактивний білок). Що надасть можливість пацієнтам отримувати результати біохімічних досліджень протягом однієї години.

Проведення лабораторних досліджень дасть можливість покращити якість діагностики та лікування хворих, постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.