Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реанімобіль

ПАТ "Миколаївцемент"

Понеділок, 10 серпня 2015, 10:35

"Миколаївцемент" подарував медпункту нові шини для реанімобіля

реанімобіль

ПАТ "Миколаївцемент" придбав автошиши для реанімобіля Миколаївського пункту медицини катастроф.

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Миколаївцемент".

Відтак, ПАТ "Миколаївцемент" надав допомогу Миколаївському пунктові медицини катастроф Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, придбавши комплект автошин для реанімобіля.

"Ця допомога надана нами в рамках багаторічної соціальної програми підвищення стандартів медичного обслуговування у Миколаївському районі. Адже ми усвідомлюємо, що у більшості випадків від того, як вчасно і швидко медики нададуть першу невідкладну допомогу, залежить життя постраждалого. Разом з тим, нові автошини для реанімобіля це гарантія безпеки руху на дорогах", – зазначив генеральний директор ПАТ "Миколаївцемент" Роман Марущак.

За словами директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Юрія Пацюрко, Миколаїв є базовим містом для одного із 5 пунктів відділу медичних катастроф.

"Ми раді з того, що тут медики знайшли розуміння, підтримку і допомогу з боку ПАТ "Миколаївцемент". Нам відомо, що безпека є одним із пріоритетів в роботі миколаївських цементників. Безпека є безперечно важлива і для нас, медиків, адже гарантує впевненість в наших діях, дозволяє зосередитись на допомозі постраждалим", – наголосив Юрій Пацюрко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.