Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Art Meetings

Вівторок, 11 серпня 2015, 14:18

Фестиваль Art Meetings привезе шведів Fire!

Art Meetings

З 5 по 12 вересня 2015 року у Львові вже вп’яте відбудеться міжнародний фестиваль Art Meetings.

З 5 по 12 вересня 2015 року у Львові вже вп’яте відбудеться міжнародний фестиваль Art Meetings.

Цього року у Львові виступатимуть такі європейські зірки: Ігор Бокс (Польща), Дуо Міро Тос (Словаччина), Цезаре Духновскі (Польща), Анжей Баєр (Польщі), Пйотр Дамасевіч (Польща), Петр Врба (Чехія), Вільям Совік (Швеція), Maчей Грабовський (Польща), Андре Ролінгхетен (Норвергія).

Окрім музичних концертів у рамках фестивалю відбудеться майстер-клас польської групи Зроби Сам!. Родзинкою програми стане гурт Fire! зі Швеції.

Art Meetings – це міжнародний проект, який відбувається в Україні, задля поширення європейської культури, сприяння культурного і суспільного співробітництва.

У рамках проекту відбуваються концерти музичних колективів, майстер-класи, виставки, кінематографічні проекти, конференції, дискусії. До реалізації цих ініціатив залучають митців, журналістів, менеджерів, аніматорів.

Ідеєю фестивалю Art Meetings є створення місця зустрічі – платформи, взаємного пізнання і пошуку джерела натхнення для незалежних митців зі сходу і заходу Європи.

Захід організований під патронатом польського Міністерства закордонних справ.

Проект фінансується за кошти польського Міністерства культури і національної спадщини, Міністерства культури Словаччини, Польського інституту в Києві, Nordic Culture Fund, Pro Helvetia, Вишеградського фонду.

Фестиваль організовує польська фундація Eclectika. Співорганізаторами проекту є культурні установи та неурядові організації з Угорщини, Словаччини, Чехії та Німеччини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.