Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кордон

dt.ua

Четвер, 13 серпня 2015, 14:45

ЄС виділив четвертий транш на підтримку управління кордонами в Україні

кордон

Європейська Комісія виділила 8,55 млн євро на підтримку секторальної політики управління державним кордоном в Україні.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"За допомогою цієї програми з підтримки секторальної політики Євросоюз робить свій внесок у модернізацію Державної прикордонної служби та Державної фіскальної служби України; це відбувається шляхом поліпшення законодавчої та нормативно-правової бази, введення поліпшених механізмів контролю та модернізації інфраструктури перетину кордонів відповідно до стандартів ЄС", – повідомляє представництво ЄС в Україні.

Програма передбачає підтримку українського уряду у досягненні безпечних кордонів і законного руху людей і товарів відповідно до стандартів ЄС.

"Я упевнений, що фінансова підтримка ЄС зміцнить співпрацю між агентствами, залученими до комплексного управління кордонами; також результатом надання такої підтримки стане ефективне управління у сфері прикордонного контролю та міграції для громадян інших країн – відповідно до зобов'язань України у рамках Плану дій з візової лібералізації", – зазначив заступник голови представництва ЄС в Україні Томас Фреллесен.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.