Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Четвер, 20 серпня 2015, 17:08

Стартував конкурс на посаду керівника Львівського аеропорту

Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Розпочався конкурс для заміщення вакантної посади генерального директора державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Мінінфраструктури оголосило конкурс на очільника Львівського аеропорту. Відповідний наказ нещодавно підписав міністр Андрій Пивоварський.

Серед вимог до кандидатів, які претендуватимуть на згадану посаду: громадянство України; повна вища освіта авіаційного напряму підготовки (магістр, спеціаліст); обов’язкове володіння українською мовою; щонайменше 5 років на керівних посадах; знання законодавства у авіаційній сфері, тощо.

Заяви для участі у відборі прийматимуться упродовж 21 календарного дня після оприлюднення оголошення. Конкурс відбудеться 21 вересня у Міністерстві інфраструктури України.

Нагадаємо, у квітні Мінінфраструктури призначило в.о. генерального директора Львівського аеропорту Дмитра Шинкарчука. Проте уже 3 липня комітет з питань транспорту ВРУ звернувся до міністерства щодо проведення службового розслідування діяльності Шинкарчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.