Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Art Meetings

Вівторок, 25 серпня 2015, 14:15

Пйотр Дамасевіч імпровізуватиме запахами Львова

Art Meetings

Пйотр Дамасевіч (Piotr Damasiewicz) став куратор Львівської частини фестивалю Art Meetings, який відбудеться з 5 по 12 вересня.

Гру відомого музиканта Ви зможете почути у проекті Трансфузія (Trans-fuzja), який відбудеться у Палаці мистецтв 6 вересня о 20.00 у рамках Конгресу культури східного партнерства.

Пйотр проведе майстер-клас "Мистецтво імпровізації" (The art of improvisation) спільно з Львівською школою джазу, у Дзизі з 11.00-14.00 години. Імпровізуватиме у проекті "Чим пахне Львів?" та заграє концерт у складі гурту Елементи (Elements).

Пйотр Дамасевіч – вроцлав'янин, навчався музики в Академіях у Вроцлаві, Бидгощі і Катовіце. Лауреат нагороди "Fryderyk 2013" за джазовий дебют. Композитор, трубач, активіст.

Засновник товариства "Music According To Art" (MATA), яка презентує митців, які шукають альтернативних можливостей в мистецтві.

У своїй творчості відважно сягає до різноманітних форм джазу (гард-бопу, модального джазу, фрі-джазу), традицій європейської класичної та імпровізованої музики.

Його можна почути в таких проектах як  Damas Ensemble "Power Of The Horns", Пйотр Дамасевіч  Quartet "Mnemotaksja" так і у спільних проектах: First Exit, Escape Art Quintet.
Член JazzPlaysEurope – музична платформа яка презентує компрозиторів з шести країн: Франції, Бельгії, Німеччини, Голандії, Словаччини, Польщі.

Лауреат конкурсу ім. Krzysztofa Komedy та нагороди Wartо.



З детальною програмою фестивалю можете ознайомитися на офіційному сайті фестивалю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.