Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АТО

Середа, 26 серпня 2015, 16:39

У вересні мобілізовуватимуть добровольців запасу

АТО

Наступна хвиля мобілізації на 90% буде складатися з добровольців запасу.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив спікер Адміністрації Президента України з питань антитерористичної операції Андрій Лисенко, наступна хвиля мобілізації в Україні, якщо вона все ж таки відбудеться, на 90% буде складатися з військовослужбовців-добровольців, які пройшли попередні етапи мобілізації і звільнилися в запас.

"Президент сказав, що наступна хвиля мобілізації можлива, не виключена в разі загострення ситуації на Сході України. І ви розумієте, що, якщо буде загострення ситуації, то ця хвиля вже буде, швидше за все, добровольча. Вона буде складатися на 90% з людей, які звільнилися після першого року служби, саме вони підуть у військкомати, тому що у них є досвід", – наголосив Лисенко.

Нагадаємо, Петро Порошенко не виключає нових хвиль мобілізації, хоча шоста хвиля мобілізації, яка стартувала 18 червня, була виконана лише наполовину, понад 1 тис військовозобов'язаних не потрапили до військових комісаріатів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.