Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Лукашевський

facebook.com

Четвер, 27 серпня 2015, 10:56

У Львові запрацювала Google-карта питань сесії міськради

Юрій Лукашевський

Питання порядку денного сесії Львівської міської ради відтепер можна переглянути на Google maps.

Про це повідомила прес-служба інформаційного порталу депутатів Львівської міської ради.

Зі слів в.о.начальника управління «Секретаріат ради» Юрія Лукашевського, електронна карта питань порядків денних сесії Львівської міської ради допоможе краще орієнтуватись депутатам та мешканцям Львова у місцезнаходженні адрес зазначених комунальних або земельних питань, що розглядатимуться на пленарних засіданнях.

«Таким чином інформація стане нагляднішою та простішою для сприйняття. Позаяк переглядаючи питання порядку денного, можна одразу побачити, як на карті Львова вони відображені і якої частини міста стосуються. Переконаний, що застосування сучасних інтернет-сервісів сприятиме кращій взаємодії влади та громади», – зауважив Юрій Лукашевський.

Крім цього, секретаріатом міськради спільно з львівською ІТ компанією Helio створений мобільний додаток «Львівська рада». Встановивши додаток на смартфон чи планшет мешканці Львова зможуть переглядати та завантажувати питання порядку денного одним кліком. Програмка автоматично підтягує і висвітлює актуальний порядок денний із сайту депутатів Львівської міської ради.

Переглянути карту можна тут.

Нагадаємо, 21 серпня у Львові з'явилася електронна карта з детальними планами територій для інформування мешканців міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.