Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Бескидський тунель

gormelika.com.ua

П'ятниця, 28 серпня 2015, 12:45

Бескидський тунель пройдений на 80%

Бескидський тунель

Будівельники пройшли понад 80% верхнього уступу Бескидського тунелю, залишилося ще 302 метри.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Під час спорудження Бескидського залізничного тунелю у Карпатах вже пройдено 1463 метри верхнього уступу. До лютого 2016 року будівельники планують прокласти ще 302 метри, вийшовши таким чином на протилежну сторону гірського хребта.

Після завершення цього етапу, підрядники продовжаться роботи з поглиблення тунелю, прокладання так званого нижнього уступу.

Також будівельники проводять роботи на західному порталі тунелю. Сьогодні там триває бетонування русла річки і на завершальному етапі знаходиться спорудження підпірної стінки. За інформацією дирекції з будівництва тунелю, за хороших погодних умов у жовтні роботи на західному порталі тунелю мають бути завершені.

Нагадаємо, основні роботи із проходження тунелю виконує ПрАт «Інтербудмонтаж». Будівництво розпочали у листопаді 2013 року, загальна протяжність нового тунелю становитиме 1765 метрів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.