Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Кондро

П'ятниця, 28 серпня 2015, 16:25

На Львівщині керівників районних податкових призначатимуть за участі громадськості

Ігор Кондро

Призначення начальників податкових інспекцій у районах фіскальної служби Львівської області відбуватиметься за участі громадських активістів та підприємців.

Про це стало відомо сьогодні, 28 серпня, на зустрічі очільника ГУ ДФС у Львівській області Ігоря Кондро з громадськістю Львівщини.

"Жоден начальник податкової інспекції у районах Львівськї області не буде призначено без широкого обговорення громадськості", – наголосив Ігор Кондро.

Список кандидатур на керівні посади в обласні державні податкові інспекції налічує 24 особи, спершу їхні кандидатури будуть обговорюватись у соціальних мережах та електронних листах до начальника ГУ ДФС у Львівській області.

Другим етапом обрання стане зустрічі та обговорення кандидатів з громадськими активістами та підприємцями Львівщини.

Список кандидатур на керівні посади в обласні державні податкові інспекції налічує 24 особи: Бобровський Ігор, Гарасим'як Олена, Гембара Любомир, Дидимус Роман, Євстахевич Андрій, Завада Тарас, Зубрицький Андрій, Іванишин Тарас, Корж Руслан, Лень Олег, Лещух Ярослав, Малецький Ігор, Михальчук Сергій, Огоновський Андрій, Парубій Олена, Петрик Ольга, Полтавець Оксана, Савчук Роман, Сас Роман, Сисюк Анатолій, Стояновський Ростислав, Турколяк Андрій, Шахрайчук Любов та Юристовський Олександр.

Нагадаємо, що за результатами розгляду кандидатур, які були рекомендовані комісією з проведення заслуховування кандидатів для призначення на посаду начальника Головного управління ДФС у Львівській області, голова ДФС Роман Насіров обрав Ігора Кондра.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.