Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Брюховичі

facebook.com

Вівторок, 1 вересня 2015, 11:02

Львівська залізниця продовжує судитися з 47 мешканцями Брюхович

Брюховичі

Львівська залізниця повторно обстежила землі біля колії, за які судиться із 47 мешканцями Брюхович.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Комісія Львівської магістралі провела повторне обстеження приватизованих ділянок у смузі відведення залізниці в Брюховичах та Рясне-Руській.

Як повідомили у залізниці, під час обходу спеціалісти склали список тих, хто проживає поблизу колій, тож тепер мешканці повинні зібрати всі наявні документи та архівні матеріали про ділянки й споруди та скерувати їх до Львівської залізниці. Після вивчення наданих матеріалів магістраль скерує їх на розгляд до Міністерства інфраструктури для прийняття рішення щодо спірних питань.

Нагадаємо, комісію утворили після пікету управління Львівської магістралі мешканцями Брюхович та Рясне-Руської. Підприємство заявило 47 судових позовів до мешканців Брюхович та 19 позовів до власників ділянок у Рясне-Руській.

"Їхні ділянки розташовані у смузі відведення залізниці, яка належить до державних земель, перебуває у постійному користуванні залізниці та не підлягає приватизації та відчуженню", – заявляють у Львівські залізниці.

Зазначимо, що у червні у Львові вже створили робочу групу, яку очолила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак. Робоча група повинна була розглянути претензії Львівської залізниці на земельні ділянки місцевих мешканців при залізничній колії у Брюховичах.

Проте з того часу ситуація довкола земель при коліях так і не змінилася.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.