Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

АТО

Понеділок, 14 вересня 2015, 15:13

В Україні розпочався процес демобілізації

АТО

Порошенко дав доручення Міноборони і Генштабу ЗСУ розпочати процес демобілізації.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив Президент України Петро Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам, в Україні сьогодні триває масштабний процес демобілізації військовослужбовців.

"Зараз триває масштабний процес демобілізації. Я вітаю тих чоловіків, які в ці дні повертаються додому. Я вітаю тих, хто рік, хто 9 місяців чекав повернення додому батьків, чоловіків і, врешті-решт, їх побачить. І я дуже вдячний цим українським героям, яких, виконуючи свій священний обов'язок, захистили Україну", – наголосив Порошенко.

За його словами, 2 вересня він дав доручення Міністерству оборони і Генеральному штабу Збройних сил України розпочати процес демобілізації.

Нагадаємо, 11 вересня міністр оборони України Степан Полторак наголосив, що зараз немає необхідності у черговій хвилі мобілізації. Натомість Порошенко до останнього не виключав нових хвиль мобілізації.

Також на початку вересня спікер Адміністрації Президента України з питань антитерористичної операції Андрій Лисенко заявив, що наступна хвиля мобілізації в Україні, якщо вона все ж таки відбудеться, на 90% буде складатися з військовослужбовців-добровольців, які пройшли попередні етапи мобілізації і звільнилися в запас.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.