Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

реклама

afishalviv.net

Вівторок, 15 вересня 2015, 11:35

У Львові дозволили рекламу на зупинках

реклама

Львівській компанії дозволили розміщення реклами на зупинках, які вона планує встановити в центрі міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

14 вересня виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення надати ДП "БігБорд" дозволи на розміщення зовнішньої реклами на зупинках, які ця компанія планує встановити в центрі міста.

Дочірньому підприємству "БігБорд" надали дозволи на розміщення двосторонніх рекламних конструкцій типу "сіті-лайт", вмонтованих у зупинки громадського транспорту, розміром кожної сторони 1,2 м х 1,8 м терміном на 5 років на: пл. Галицькій – вул. Князя Романа, вул. Городоцькій – вул. Т. Шевченка, 4, вул. П. Дорошенка, 3, 1, 4, вул. Князя Романа, 26, вул. П. Куліша, 47, вул. Личаківській, 35, просп. Свободи, 5-7 (місця 1, 2), просп. Свободи, 49 (місця 1, 2), вул. І. Франка, 7, вул. Б. Хмельницького – пл. Старий Ринок та просп. В. Чорновола, 7.

Нагадаємо, станом на кінець червня, з початку року комунальники демонтували 827 рекламних конструкцій та 456 вивісок, більшість з яких було встановлено самовільно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.