Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Центр зайнятості

Середа, 16 вересня 2015, 11:55

Звільнили усіх керівників Держслужби зайнятості

Центр зайнятості

Павло Розенко оголосив про звільнення усього керівного складу Державної служби зайнятості.

Про це повідомляє урядовий портал.

Міністр соціальної політики України Павло Розенко оголосив про звільнення керівництва центрального апарату та обласних підрозділів Державної служби зайнятості.

«Я підписав наказ про звільнення керівників центрального апарату Держслужби зайнятості та директорів обласних центрів зайнятості», – заявив Павло Розенко.

За його словами, нове керівництво буде обиратися на відкритому конкурсі. 

«Найближчим часом буде затверджене положення на проведення конкурсу на заміщення вакантних посад. Це буде публічний і прозорий процес відповідних кадрових змін», – зазначив Розенко.

Як наголосив Розенко, аналогічний наказ буде підписаний і щодо звільнення районних керівників центрів зайнятості.

«Сьогодні ми даємо старт тотальному оновленню всієї служби зайнятості. Паралельно із кадровими та структурними змінами по всій вертикалі Держслужби зайнятості, буде йти активний процес законодавчого реформування всієї системи зайнятості в Україні», – міністр.

Нагадаємо, 11 вересня співробітники СБУ спільно з Генпрокуратурою затримали голову Держслужби зайнятості Ярослава Кашубу у службовому авто в центрі Києва під час отримання хабара у розмірі 622 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.