Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

facebook.com

Понеділок, 21 вересня 2015, 09:19

Львів затопило: наслідки негоди

Львів

За добу у Львові випало 64% місячної норми опадів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології, за добу у Львові випало 39 мм опадів, що становить 64% до норми за місяць.

Відтак, було зафіксовано випадки замулення дощоприймачів. Комунальні служби вчора впродовж 20 вересня розчищали дощоприймачі від нанесеного водою листя.

«В нашому районі було замулення дощоприймачів на вул Зеленій в районі «Арсену». По 2 будинках були скарги на забиті зливні системи. Вчора комунальні служби двічі виїжджали, аби розчистити дощоприймачі», – повідомила Сихівської РА Ірина Маруняк.

За словами, голови Шевченківської РА Олександра Удовенка, у Шевченківському районі на вул Під Голоском у дощоприймачі водою нанесло піску, а також ринви не справлялись з кількістю води.

«Сильно замулився дощоприймач на вул Виговського, 41. Виїжджали служби, все прочистили. Інших неординарних ситуацій в районі не було», – наголоси ла голова Залізничної РА Надія Банах.

На вул. Пекарській забився дощоприймач та впало одне дерево, ніхто не постраждав.

Також замулилися дощоприймачі на вул Городоцькій, Стефаника, Джерельній.

«Було сильне нагромадження води на вул Сахарова-Вітовського-Коперника. Служби відтягнули автобус, який зламався посеред дороги. Почистили дощоприймачі», - розповів заступник голови Франківської РА Орест Тимчишин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.