Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда сигарети

прес-служба ДФС у Львівській області

Середа, 23 вересня 2015, 09:54

Далекобійник намагався провести тисячу пачок сигарез через ПП "Краковець"

контрабанда сигарети

Вчора, 22 вересня, в пункті пропуску «Краковец» у кабіні ватажного автомобіля, працівники митниці виявили приховані від митного контролю 1000 пачок сигарет.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДФС у Львівській області.

Водій, громадянин України, подав до митного контролю товаросупровідні документи, згідно з якими перевозив з України в Республіку Польщу лісоматеріали.

На підставі оцінки аналізу ризиків, працівники митниці ретельно доглянули вантаж та автомобіль, і недарма. Окрім заявленого вантажу, у порожнинах між двигуном та кабіною, а також в самій кабіні водія, митники виявили зайвий товар – українські сигарети з акцизними марками. Про наявність у транспортному засобі тютюнових виробів водій не заявив ні письмово, ні усно. Загалом виявлено 1028 пачок сигарет вартістю понад 12500 гривень.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за статтею 483 Митного кодексу України. Справу скеровано до суду, який і визначить покарання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.