Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АМКУ

business.ua

Середа, 23 вересня 2015, 14:01

Антимонопольний комітет Львівщини зустрівся з представниками групи ЄС з підтримки України

АМКУ

18 вересня 2015 року у Львівському обласному територіальному Відділенні АМКУ проведено робочі зустрічі представників групи ЄС з підтримки України в рамках реалізації програми TAIEX.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівського обласного територіального відділенння АМКУ.

Під час зустрічі Голова Відділення ознайомив експертів Європейської Комісії з практичними аспектами діяльності Відділення як елемента системи органів Антимонопольного комітету України, а також розповів про процесуальні засади функціонування органу, зокрема, щодо контролю за дотриманням законодавства про захист економічної конкуренції на окремих товарних ринках Львівської області.

В свою чергу, представників експертної місії найбільше зацікавила поінформованість громадянського суспільства про діяльність Відділення, його основні завдання, функції та повноваження; інтенсивність надходження до органу звернень від фізичних та юридичних осіб; відсоткове співвідношення за видами виявлених Відділенням порушень законодавства про захист економічної конкуренції; діяльність органу на ринках житлово-комунальних та адміністративних послуг тощо.

За результатами зустрічі сторонами наголошено на важливості гармонізації законодавства у сфері захисту економічної конкуренції України з відповідним законодавством ЄС, а також відзначено необхідність подальшого проведення інституційних реформ в Україні із застосуванням передового досвіду країн-членів ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.