Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 28 вересня 2015, 12:48

Львівський ВК «Барком-Кажани» виборов третє місце на турнірі у Польщі

ВК «Барком-Кажани»

Волейболісти львівських «Кажанів» стали бронзовими призерами міжнародного турніру пам’яті Йозефа Гаєвського в Польщі.

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, у першому матчі турніру, який став півфінальним, львів'яни з рахунком 0:3 програли господарям турніру «Слєпск Сувалкам».

У цьому поєдинку львівські волейболісти не могли як слід впоратися з подачею суперника, відповідно це і стало однієї з головних причин підсумкової поразки. Наступного дня команда Яна Суха з рахунком 3:1 здолали клуб польської ліги «плюс» «Політехніка Варшавська».

Отож, здобувши перемогу на міжнародному турнірі у Вишкові, у Сувалках «Кажани» стали третіми.

Прибувши до Львова, «Кажани» розпочали підготовку до матчу до матчу проти чемпіона Польщі та фіналіста Ліги Чемпіонів «Ресовії» з Жешува. 2 жовтня між командами заплановане спільне тренування, а 3 жовтня – міжнародний товариський матч.

Початок гри у палаці спорту «Галичина» о 16:00 год.

Нагадаємо, ВК «Барком-Кажани» зайняв друге місце у міжнародному волейбольному турнірі «Кубка Лева», який проходив у Львові з 4 до 6 вересня. Участь у ньому взяли, окрім львівського волейбольного клубу,  «Локомотив» (Харків), який став переможцем турніру, «Кампер-Вишков» (Польща), «Слєпск-Сувалки» (Польща) та «П’ятранямц» (Румунія).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.