Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Аерофлот

112.ua

Понеділок, 28 вересня 2015, 17:24

З 25 жовтня польоти авіакомпаній Росії під забороною

Аерофлот

Заборона на польоти російських авіакомпаній до України увійде в дію 25 жовтня.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Наразі Державіаслужба повідомила, що російським авіакомпаніям, які потрапили під українські санкції, заборонять літати в Україну від початку зимової навігації.

"Державна авіаційна служба почала інформувати російські авіакомпанії, що потрапили до списку санкцій, про те, що їм не буде видано дозволи на виконання рейсів в українські міста від початку зимової навігації 2015/2016 рр.", – зазначають у Державіаслужбі.

Зазначимо, 25 вересня уряд заборонив польоти російських авіакомпаній, в першу чергу компаній "Аерофлот" і "Трансаеро", до України.

Йдеться про обмеження, часткове або повне припинення транзиту ресурсів, польотів і перевезень територією України. Також заборонено транзитні польоти російських авіакомпаній через територію України, якщо вони містять товари військового призначення або російський військовослужбовців.

Нагадаємо, 16 вересня президент Петро Порошенко підписав указ про введення санкцій проти Росії.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.