Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

нічні маршрутки

ddj1985.deviantart.com

Вівторок, 29 вересня 2015, 10:48

У 2016 році кількість нічних маршруток у Львові можуть збільшити

нічні маршрутки

До 1 лютого продовжено термін формування мережі нічних маршрутів та визначення кількості одиниць транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За рішенням виконавчого комітету Львівської міськради, 28 вересня, також львів’яни матимуть змогу користуватися нічними маршрутками до кінця цього року.

Як відзначив керівник міського управління транспорту та зв’язку Віктор Щир, метою такого рішення є подальше вивчення попиту населення на нічні автоперевезення, а також можливість активніше попрацювати з керівниками підприємств, працівники яких працюють у другу-третю зміну.

Відтак, до лютого було продовжено термін формування мережі нічних маршрутів.

Нагадаємо, за словами Віктора Щира, у липні нічні маршрути перевезли майже 13 тис. пасажирів. У серпні пасажиропотік впав до 11 тис., а за 21 день вересня цей пасажиропотік склав 5 тис. 283 особи.

Зазначимо, що з 1 липня у Львові запровадили нічні маршрути. Вартість проїзду складає 8 грн за одну поїздку, а посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діють.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.