Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

міст в селі Сторона

drohobych-rda.gov.ua

Середа, 30 вересня 2015, 11:16

На Львівщині відремонтували міст, зруйнований повінню

міст в селі Сторона

У Дрогобицькому районі відновили міст, який наприкінці травня цього року був зруйнований гірським потоком Тисівка.

Про це повідомила прес-служба Дрогобицької РДА.

Відтак, роботи з відновлення моста розпочалися на початку липня. У результаті руйнування моста, було припинене автомобільне сполучення із села Сторона.

Наразі міст готовий до експлуатації. Роботи здійснили місцевий підприємець спільно з Дрогобицьким райавтодором.

Як повідомляє Дрогобицької РДА, з ініціативи голови райадміністрації Максима Лісогора відбулося декілька робочих зустрічей як на місці події, так і в дорожніх службах району і області, під час яких було домовлено про виконання робіт та механізм їх фінансування.

"Фахівці позитивно оцінили якість виконання робіт. На підставі укладеної з Райавтодором угоди Служба автомобільних доріг області профінансує виконані роботи" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, рішення про відновлення моста у селі Сторона, який уже більше місяця перебуває у напівзруйнованому стані, було прийняте у липні.

Зазначимо, 26 травня внаслідок негоди на Львівщині було підтоплено 2 житлових будинки, 15 підвалів будівель та 6 присадибних ділянок. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.