Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

закордонний паспорт

darinka-kvitka.livejournal.c

Четвер, 1 жовтня 2015, 10:33

На Львівщині побільшало місць, де можна виготовити закордонний паспорт

закордонний паспорт

Відтепер у Самборі можна здати документи для виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

З 6 жовтня у Самбірському міському відділі ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області можна здати документи для виготовлення закордонного паспорта.

У підрозділі встановлено автоматизоване робоче місце, яке уже працює у тестовому режимі.

"Мешканцям Самбірщини не потрібно буде долати десятки кілометрів до міста Старий Самбір, куди вони звертались раніше, щоб виготовити закордонний паспорт. А бюджет Самбора буде отримувати додаткові кошти від сплати державного мита за надання такої послуги. Гроші самбірчан працюватимуть на їх благоустрій", – повідомили у міграційній службі.

Також з січня 2016 року тут можна виготовляти за новими зразками і внутрішній паспорт громадянина України, що виглядатиме, як пластикова картка.

Зазначимо, на Львівщині це уже 23 підрозділ, де можна виготовити паспорт громадянина України для виїзду за кордон. На черзі – встановлення обладнання у Червонограді і Жовкві.

Нагадаємо, у Львівській міграційній службі розповіли, що робити у разі втрати закордонного поспорта. Також з 1 квітня закордонний паспорт можна оформити від народження, відтак дані про дітей не вводяться.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.