Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тютюнові вироби

tsn.ua

Четвер, 1 жовтня 2015, 12:53

У пункті пропуску «Краковець-Корчова» конфіскували цигарки на 50 тис грн

тютюнові вироби

Львівські митники знайшли у подвійному дні автомобіля понад дві тисячі пачок тютюнових виробів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

30 вересня в автомобільному пункті пропуску «Краковець-Корчова» працівники Львівської митниці ДФС викрили спробу незаконнного переміщення сигарет з приховуванням від митного контролю з використанням спеціально виготовлених сховищ.

Відтак, українець, що прибув у зону митного контролю смугою руху «зелений коридор» у напрямі виїзду із України, заявив про відсутність товарів, які приховані від митного контролю. 

Проте, як повідомили у прес-службі податкової, після візуального огляду автомобіля у митників виникла підозра щодо можливого переміщення в транспортному засобі приховуваних товарів. У зв’язку з цим автомобіль було скеровано до боксу поглибленого огляду транспортних засобів та товарів.

Там було виявлено приховані сигарети з фільтром. Загалом виявлено 2200 пачок сигарет біло-червоного кольору марки Marlboro з марками акцизного збору України.

Наразі приховані сигарети вартістю 48400 грн та автомобіль було вилучено. За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, справу буде скеровано до суду, який визначить покарання правопорушнику.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.