Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самопоміч

Понеділок, 5 жовтня 2015, 10:24

Самопоміч висунула у Винниківську міськраду кандидата із судимістю

Самопоміч

Від партії «Об’єднання «Самопоміч» кандидатом у депутати до Винниківської мерії стала людина, яку судили щодо підробки документів.

Видання «Винники плюс» опублікувало списки кандидатів на посаду голови міста та кандидатів в депутати міської ради, які затвердила Винниківська міська виборча комісія.

Відтак, від політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» кандидатом у депутати до Винниківської міськради зареєстрована Ольга Лаговська, яка є працівником ДП «Добробут» малого комунального підприємства «Винниківське».

Як стало відомо Варіантам з документів, отриманих від правоохоронних органів, у 2008 році щодо кандидата у депутати було відкрито кримінальне провадження за підробку документів. На той час Лаговська працювала паспортисткою у Винниках.

У 2014 році, за рішенням суду, Лаговська була "засуджена БПВ".

«Лаговська Ольга Пилипівна, працюючи на посаді паспортиста ЖЕК у місті Винники, 25.01.2008 року склала та підписала завідомо неправдивий документ», – йдеться у документі.

Нагадаємо, «Об’єднання «Самопоміч» оприлюднило списки кандидатів у депутати до Львівської міської ради та Львівської обласної ради.

Кандидатом у мери Львові від партії є чинний міський голова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.