Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Галасюк

bionic-hill.com

Прес-реліз,   Вівторок, 6 жовтня 2015, 14:47

Рада зобов’язана розглянути економічні законопроекти, а не говорити про другорядні речі – Галасюк

Віктор Галасюк

Кандидат на посаду міського голови Львова Віктор Галасюк закликає Верховну Раду провести нарешті хоча б один «економічний четвер», доки зубожіння населення та занепад економіки не сягнули межі.

Про це повідомила прес-служба РПЛ.

Віктор Галасюк під час засідання Погоджувальної ради парламенту закликав спікера Володимира Гройсмана правильно розставити пріоритети під час розгляду законопроектів найближчого пленарного тижня.

Зокрема, економіст наполягав на включенні до Порядку денного законопроектів про створення в Україні робочих місць, залучення інвестицій, побудову нових виробництв, подолання в країні безробіття, зняття штучних регуляторних бар'єрів тощо.

Народний депутат зазначив, що вже звертався до керівництва ВРУ з листом, у якому йшлося про понад 20 відповідних законопроектів.

«Більшість з цих законопроектів входять до Плану законодавчого забезпечення реформ. Я пропонував раніше і пропоную ще раз провести нарешті «економічний четвер», в рамках якого розглянути принаймні половину зі зазначених економічних законопроектів», – сказав Віктор Галасюк.

Кандидат на посаду міського голови Львова, голова комітету промислової політики та підприємництва переконаний, що відсутність нормальної цілеспрямованої економічної політики держави - це нонсенс, що призводить до відтоку економічно активного населення за кордон та, відповідно, старіння нації і економічної стагнації.

«Тільки за перше півріччя цього року до Польщі виїхали 400 тисяч українців. Це абсолютний рекорд. Сумний рекорд. Люди тікають від зубожіння, а Верховна Рада не робить нічого, щоб підняти рівень життя громадян», – сказав Віктор Галасюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.