Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Представлення

ЛОДА

Середа, 7 жовтня 2015, 17:41

Державній фінінспекції Львівщини представили нового керівника

Представлення

Михайло Диба очолив Державну фініспекцію Львівської області.

Заступник перший Голови ЛОДА Роситслав Замлинський та Голова Держфініспекції України Лідія Гаврилова представили на новій посаді керівника Державної фінансової інспекції УКраїни у Львівській області Михайла Дибу - повідомляє прес-служба ЛОДА.

"Бажаю плідної роботи та хороших результатів, оскільки ви здійснюєте державний контроль за використанням і збереженням державних фінансових ресурсів. Особливо ваша робота є потрібною у контексті проведення децентралізації", - додав Ростислав Замлинський, звертаючись до нового очільника та працівників Держфінінспекції.

Біографічна довідка:

Михайло Іванович Диба народився 28 листопада 1964 року у с.Жовтанці Кам’янка-Бузького району Львівської області.

У 1988 році закінчив економічний факультет Львівського сільськогосподарського інституту.

З серпня 1996 року Михайло Іванович на державній службі – призначений головним контролером-ревізором Личаківського району м. Львова. З 1999 року – заступник, а з 2004 – перший заступник начальника КРУ у Львівській області. У 2005-2014 роках Михайло Диба очолював КРУ у м. Києві та у Львівській області, Державну фінансову інспекцію у м.Києві. З травня 2014 по вересень 2015 – заступник Голови Державної фінансової інспекції України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.